Tuin specialist

De Tuin Hovenier is de tuin specialist in België en Nederland.

TUINTEKENING
Wij maken eenvoudige schetsen en complete 3D tuintekeningen met een complete lijst van producten. Hiermee kunt u uw eigen tuin zelf, door ons of door een ander laten aanleggen.

ADVIES
Ook kunnen wij u adviseren rondom bestrating, beplanting of de complete aanleg van uw tuin. Hierbij werken wij samen met een aantal leveranciers van de beste producten.

AANLEG
Mocht het advies en de tekeningen u bevallen kunnen wij ook een offerte uitbrengen voor de complete aanleg van uw tuin. Mocht u liever de tuin zelf of door iemand anders onder handen nemen is dat bij ons altijd mogelijk, dan betaald u alleen voor de tekening en/of het advies.

MATERIAAL
Wij kunnen alle benodigde materialen leveren voor uw tuin. Van het beplantingsplan en bestrating tot de invulling van het houtwerk of composiet voor veranda’s, vlonders, pergola’s of complete schuurtjes.

TUINVISIE DEALER
De Tuin Hovenier is sinds 2018 officiële dealer van het complete assortiment van Tuinvisie producten. Hiermee bieden wij een compleet assortiment van hoge kwaliteit zoals tegels, stenen en aanverwanten producten.